Feronerie

Roto NT

Sistemul nostru oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din PVC, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Astfel pot fi realizate toate tipurile de ferestre cu un spectru de componente relativ mic.
Chiar si versiunea de baza a feroneriei dispune de un inalt grad de siguranta mecanica si confort si se optimizeaza individual cu un numar mic de elemente, usor de prelucrat. La cerere este posibila orice echipare:

 • Microventilatia din sistemul Roto NT asigura un schimb de aer regulat, printr-o mica deschidere de ventilatie in pozitia de batare.
 • Conceptul de inchidere de baza Roto NT consta intr-o echipare simpla cu inchideri de mijloc cu piesa de inchidere si blocatori de siguranta.
 • Roto NT este testata si certificata conform DIN EN 1627-1630 pentru profile din PVC pana la RC3
 • Feroneria Roto NT este prevazuta cu capace de balamale alb, maro, bronz si titan mat pentru a satisface orice cerinta;
 • La cantul cercevelei feroneria este preechipata cu inchidere cap ciuperca; acesta patrunde in lagarul de batare aferent. In acest fel sunt necesare mai putine componente suplimentare.
 • Manerele de fereastra Secustik® au un mecanism special care impiedica manipularea prin forta din exterior. Aceasta este cea mai frumoasa forma de siguranta  pentru fereastra, deoarece nu este vizibila.
La cerere exista posibilitatea echiparii ferestrelor cu:
 • Contraactionarea gresita, poate fi montata ulterior fara probleme si faciliteaza inchiderea cercevelei intotdeauna la acelasi nivel.Pe termen lung aceasta impiedica utilizarea gresita a ferestrei si evita deformarea canatului acesteia;
 • Actionarea electrica ascunsa, integrata in sistemul de feronerie Roto E-Tec Drive, permite deschiderea si inchiderea batanta automata si prin intermediul senzorilor, cu programator sau sisteme BUS si asigura o ventilatie confortabila, cu economie de energie;
 • Sneperul magnetic la usile de terasa sau balcon le permite acestora inchiderea facila, aproape de la sine, prin apasare usoara;
 • Pentru utilizarea in camerele de copii sau in spatii publice se pot achizitiona manerele secustice cu cheita, sisteme care aduc un plus de siguranta pentru cei mici;
 • La o nevoie ridicata de siguranta, recomandam inlocuirea sistemului mecanic de siguranta cu cel electronic Roto MVS . Imediat ce un camp magnetic este intrerupt, de exemplu prin deschiderea fortata a ferestrei, detectorul ascuns va trimite un semnal de alarma catre centrala.