Sticla

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION

Funcţie dublă pentru confortul tău: Control solar superior şi izolare termică

Cu sticla SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION pentru ferestre cu geam termopan vă bucurați de temperatura perfectă şi lumina ideală indiferent de anotimp. Funcţia de confort vară – iarnă menţine o atmosferă plăcută tot timpul anului, iar reflexivitatea asigură un nivel confortabil de intimitate.

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION este ideal pentru ferestrele oricărei construcţii noi sau renovate.

– Ferestre şi luminatoare

– Uşi de terase şi alte tipuri de uşi exterioare

SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se combină perfect cu toate tipurile de tâmplărie: PVC, lemn, aluminiu, iar în proiectele de renovare, unităţile de vitraj cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION pot fi folosite în ramele existente.

Avantaje:

 • VARA

  Temperatură ideală pentru casa dumneavoastră – confortul şi răcoarea sunt asigurate chiar şi în zilele caniculare.

  SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION permite o simbioză perfectă între infuzia de lumină naturală şi un interior răcoros datorită gradului de reflecţie de până la 62%, chiar şi în cazul suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni.

  Acest avantaj al sticlei SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION de a menţine temperatura optimă în interior se reflectă într-un consum redus de energie datorită ratei mici de utilizare a aerului condiţionat.

  SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION setează noi standarde de design al ferestrelor în detrimentul jaluzelelor inestetice, asigurând în acelaşi timp aportul de lumină vital creşterii calităţii vieţii.

  De asemenea, confortul termic sporit permite utilizarea suprafeţelor vitrate de mari dimensiuni accesand noile tendinte arhitecturale contemporane de design exterior.

 • IARNA

  SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION reprezintă o treaptă în plus pe scara evolutivă a produselor de confort ambiental, oferind o izolaţie de 3 ori mai mare decât a vitrajelor duble obişnuite. Principalele avantaje în sezonul rece sunt căldura şi confortul

  asigurat de aceasta. Cu sticla SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION se vor înregistra diminuări ale pierderilor de căldură, iar climatizarea interioară în zonele din apropierea ferestrelor va fi imperceptibilă.

 • PRIMĂVARA

  Vitrajele cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION diminuează efectele asteniei de primavară, asigurând tot confortul necesar indiferent de modificările climatice caracteristice anotimpului.

 • TOAMNA

  Cu SGG PLANITHERM® 4S EVOLUTION tranziţia către anotimpul rece devine insesizabilă, confortul şi suprimarea costurilor reduse pentru încălzire fiind asigurate.