Accesorii

Sistemul higroreglabil de aerisire Aereco

Apariția unor profile PVC noi, mai performante, și a materialelor de construcții mai eficiente, cu un grad de izolare mai buna, duc la îmbunătățirea confortul termic în locuința dumneavoastră. Totuși acestea obstrucționează circulația aerului proaspăt în încăpere, favorizând apariția nedorită a condensului și a mucegaiului.

Grila hrigroregrabilă Aereco vă ajută să eliminați definitiv problema condensului și a mucegaiului cu ajutorul ventilației controlate automat în funcție de nivelul umidității. Tehnologia higroreglabilă Aereco este oferită în 2 variante de debit și în 3 culori diferite. Aspectul sau simplu și robust au transformat-o în succes în multe tari.Montata împreuna cu protecția sa acustica, grila EMM poate oferi un grad maxim de atenuare acustica de 37dB.

Funcționarea grilei se realizează printr-un set de benzi higrosensibile care comandă și acționează deschiderea clapetei pentru împrospătarea aerului, fără nici un consum de electricitate. Pentru montajul unei grile higroreglabile pe tâmplăria termoizolantă din PVC trebuie să se realizeze frezarea unor tronsoane de canal în partea superioară a ferestrei care să aibă dimensiunile: lungime 290mm, lățime 10-12mm.