Feronerie

Roto Hebeschiebe

Cu feroneria noastra inovativa “Hebeschiebe“  pentru profile din PVC se pot manevra usor usi din sticla mari, pana la o greutate a ferestrei de 400 kg si o latime totala de pana la 6,5 m. Aceasta feronerie echipeaza Usa SLIDE CONFORT . Principiul inovator consta in faptul ca, in loc ca manerul sa ridice intreaga cercevea, acesta ridica doar garniturile verticale.
Cu aceasta tehnologie rafinata indeplinim toate cerintele normei europene DIN EN 13126-16 pentru feroneria culisanta prin ridicare si suntem cu mult inaintea concurentei in ceea ce priveste confortul de manipulare. Acest lucru corespunde trendului de a realiza incaperi din ce in ce mai inalte, chiar si in locuintele private, si indeplineste totodata normele actuale in domeniul economisirii energiei si caldurii.

Usile-fereastra cu cercevea culisanta prin ridicare in locul celei oscilante  economisesc spatiu si permit o utilizare optima a acestuia, deoarece cerceveaua nu se deschide in interiorul incaperii. Datorita dimensiunilor mari ale ferestrelor poate patrunde lumina multa in incaperi, ceea ce, impreuna cu designul deosebit, creeaza un sentiment de bine chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Usile  “Hebeschiebe” permit o intrare usor accesibila catre terase sau balcoane si pot fi folosite la fel de bine si ca partitii pentru incaperi. Pe langa utilizarea in hoteluri sau restaurante, sistemele “Hebeschiebe” sunt foarte populare si in locuintele private.

Caracteristici:

  • Greutate a cercevelei pana la 400 kg;
  • Latime totala a usii de pana la 6500 mm
  • Latimi ale faltului cercevelei intre 760-3235 mm
  • Inaltimi ale faltului cercevelei intre 690-2670 mm
  • Pragul-confort integrat standard, cu capac de aluminiu permutabil, este extrem de rezistent. Sina plata are doar 56 mm si permite o trecere accesibila, fara obstacole, in special pentru copii mici, varstnici sau persoane cu handicap.
  • Echiparea standard cu elemente de siguranta confera sistemului Roto Hebeschiebe o siguranta anti-efractie eficienta de clasa 2 (WK2: protectie impotriva uneltelor de intrare prin efractie ca: surubelnita, cleste si ranga).