Feronerie

Roto Oscilo-Culisante

Cu feroneria noastra standard Roto  pentru profile PVC  se pot realiza suprafete mari de ferestre si usi din sticla, pana la o greutate a cercevelei de 100 kg. Aceasta corespunde trendului de a realiza ferestre din ce in ce mai mari, inclusiv in locuintele private, si indeplineste totodata normele actuale in domeniul economisirii energiei si caldurii.

Usile-fereastra cu cercevea culisanta cu ridicare in locul celei oscilante economisesc spatiu si permit o utilizare optima a acestuia, deoarece cerceveaua nu se deschide in interiorul incaperii. Cu toate ca sunt mari, inalte si grele, elementele batant-culisante se pot bata si culisa lateral foarte usor,fiind echipat cu actionare fortata integrata.

Usile batant-culisante permit un acces confortabil catre terase, balcoane sau gradini de iarna, dar se pot utiliza la fel de bine si in bucatarii, camere de lucru si birouri.

Caracteristici:

  • Greutate a cercevelei  de pana la 100 kg;
  • Latimi ale faltului cercevelei intre 600-1650 mm;
  • Inaltimi ale faltului cercevelei intre 600-2350 mm;
  • Folosirea optima a spatiului, prin modalitatea de deschidere a usilor din sticla;
  • Acest sistem de feronerie se poate astasa atat profilelor Premium Stream Line 76mm cat si seriei SuperPremium BluEvolution 92;
  • Acelasi mod de aerisire in pozitia de batare si aceeasi pozitie de inchidere a manerului, ca la ferestrele oscilo-batante
  • Prin utilizarea inchiderilor de siguranta reglabile prin presiune si a blocatorilor de siguranta aferenti, aveti posibilitatea sa mariti nivelul de siguranta pana la clasa 2 (WK2: protectie impotriva uneltelor de intrare prin efractie ca: surubelnita, cleste si ranga).
  • Batarea si culisarea ferestrelor si usilor din sticla mici si mari este foarte simpla cu ajutorul feroneriei noastre batant – culisante. Cerceveaua este batata, apoi culisata in plan paralel, economisind astfel spatiu. Pentru a inchide, cerceveaua va fi adusa din nou in pozitia de batare, respectiv inchidere. Ridicarea sau impingerea cercevelei la deschidere, respectiv inchidere nu mai este necesara. Mai mult, un carucior performant elimina orice frictiune pe parcursul culisarii.