Sticla

SGG PLANITHERM® XN

SGG PLANITHERM® XN este o sticlă perfect transparentă, ideală pentru ferestrele cu geam termopan în vitraj triplu, care vă aduce mai multă lumină naturală în locuințe și vă ajută să reduceți pierderile de căldură pe timp de iarnă, oferindu-vă un confort termic sporit.

Avantaje:

 • Eficiență energetică :  Pentru orice tip de clădire, eficiența energetică este un indicator extrem de important. Noul SGGPLANITHERM® XN este soluția perfectă deoarece combină cel mai înalt nivel de eficiență energetică cu transparența totală și cu o transmisie luminoasă mai bună. Odată cu reducerea consumului de energie pentru încălzirea pe timp de iarnă și răcirea pe timp de vară, deci implicit cu reducerea emisiilor de CO2, SGG PLANITHERM® XN eficientizează maxim lumina solară și creează un confort interior net superior.
 • Luminozitate maximă și transparență totală : SGG PLANITHERM® XN redefinește standardul pentru iluminatul din timpul zilei, printr-un aport maxim de lumină naturală.
  SGG PLANITHERM® XN atinge cel mai înalt nivel de transmisie luminoasă intr-un triplu vitraj, cu valori de până la 74% sau până la 82% în cazul unui dublu vitraj.
 • Estetică : SGG PLANITHERM® XN are cu adevărat un aspect neutru, acesta îmbunătățind transmisia luminoasă, iar reflexia este mult mai mare
 • Confort iarna : Valoarea foarte mică a indicatorului Ug de până la 0.5 W/m2K, în triplu vitraj, înseamnă o reducere maximă a pierderilor de căldură. Prin urmare, în timpul iernii, în încăpere, chiar și aproape de fereastră, temperatura este întotdeauna confortabilă. SGG PLANITHERM® XN este cel mai bun produs recomandat în construirea caselor pasive.
 • SGG PLANITHERM® XN versus alte produse : SGG PLANITHERM® XN este net superior altor produse similare datorită procentului de oxid de fier folosit în compoziția sticlei suport, SGG PLANICLEAR® . SGG PLANITHERM® XN se obţine adăugând un coating sticlei SGG PLANICLEAR® , sticlă cu transparenţă totală şi aspect neutru. Adăugarea coating-ului face ca acest tip de sticlă să fie eficient energetic în egală măsură cu transparenţa totală şi aspectul neutru.
  Pe scurt: mai luminos, mai transparent, mai eficient!
 • Limitele există doar pentru a fi depăşite : A face ceva mai bun înseamnă a împinge limitele tot mai departe. SGG PLANITHERM® XN menţine rezistanța chimică şi mecanică a produsului SGG PLANITHERM® UN, aducând un plus în ceea ce priveşte transparenţa, transmisia luminoasă și eficiența energetică.
 • SGG PLANITHERM® XN – NOUL STANDARD  : Cifrele vorbesc singure. Atunci când vrei ca sticla din vitrajul tău să fie cea mai luminoasă şi cea mai transparentă, cu aspect neutru și cea mai eficientă din punct de vedere energetic, răspunsul e unul singur: SGG PLANITHERM® XN.