Feronerie

Roto NT Designo

In momentul achizitionarii unei case frumoase cresc si pretentiile cu privire la designul ferestrei.Balamaua noastra ascunsa Roto NT Designo pentru ferestre din PVC acopera cu brio acest domeniu: nu exista balamale vizibile din exterior, nu exista capace de mascare – nimic nu afecteaza optica ferestrei, caci cu cat vedem mai putin latura tehnica, cu atat este mai bine!

Cel mai estetic dintre sistemele de feronerie pentru ferestre din programul Roto NT, Designo este integrat complet in sistemul modular Roto NT, ca sa puteti profita si aici de toate avantajele din domeniul echiparii si montajului.

Sistemul nostru de feronerie oscilo-batanta de cea mai buna calitate, Roto NT pentru ferestre din  PVC de diverse forme, stabileste standarde pretutindeni in lume ,ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai ridicate pretentii de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Toate componentele sistemului modular ROTO NT sunt perfect compatibile si pot fi combinate cu mare usurinta, sunt foarte flexibile, creindu-se  astfel combinatii care pot satisface cele mai diverse dorinte ale clientilor.  Chiar si versiunea de baza a feroneriei dispune, intr-o foarte mare masura, de siguranta mecanica si confort, asigurand o optimizare individuala buna. La cerere se poate realiza orice echipare speciala.

Caracteristici :
  • Cu numai doua componente suplimentare ascunse pentru preluarea sarcinii, echiparea standard Roto NT Designo se upgradeaza fara probleme pentru o greutate a cercevelei de la 80 kg la 150 kg. Astfel se monteaza usor chiar si ferestrele grele, cu geam triplex, pentru o buna izolare termica si fonica;
  • Microventilatia din sistemul Roto NT asigura un schimb de aer regulat, printr-o mica deschidere de ventilatie in pozitia de batare.
  • Unghi maxim de deschidere de 100° pentru o deschidere generoasa;
  • onceptul de inchidere de baza Roto NT Designo consta intr-o echipare simpla cu inchideri de mijloc cu piesa de inchidere si blocatori de siguranta: